Laden van binnenschepen met stortgoederen

Laden van binnenschepen met de mobiele vrachtwagenlosser van McCloskey International is een mobiele machine welke is ontworpen om stortgoederen ook te lossen rechtstreeks op spoorwagons, zeef-, breek- of andere verwerkings-installaties. 

UL4853 vrachtwagenlosser
UL4853 vrachtwagenlosser

De 5 grote voordelen van de vrachtwagenlosser UL4853 voor het laden van binnenschepen

Grote verwerkingscapaciteit

Een bunkerinhoud van 11000 liter en een laadcapaciteit van ca 1300 kuub/uur maakt van de vrachtwagenlosser UN4853 een unieke machine in het snel laden van stortgoederen op binnenschepen.

Korte opsteltijd

De UN4843 is verkrijgbaar zowel op wielen als rupsonderstel waardoor deze zeer snel opstelbaar is in minder dan 5 minuten tijd waardoor zeer snel kan worden gelost en daardoor veel stilstandkosten worden vermeden. 

Rechtstreeks lossen op verwerkings installaties

Daardoor kan er flink bespaard worden op de operationele kosten op iedere zeef of breekwerf. Duizenden liters aan brandstof en vele werkuren uitgespaard door het elimineren van behandeling met wielladers.

Files vermijden en goedkoper transport via binnenvaart 

De vrachtwagenlosser is juiste schakel tussen vrachtwagen en binnenschip waardoor een bijdrage aan milieu en minder vrachtwagens op de openbare weg. 

Stockage van stortgoederen in de hoogte

Vaak moet er om reden van plaatsgebrek de stortgoederen zoals zand en granulaten op kleinere oppervlakte efficiënt worden gestockeerd op terrein of Tijdelijke Oplagplaats

UL vrachtwagenlosser afmetingen
UL vrachtwagenlosser afmetingen

De vrachtwagen losser of scheepbelader in serie geschakeld met een transportband is vele malen efficiënter om  in de hoogte te stockeren dan dit te doen met eender wiellader of graafmachine of omhoog rijden met een vrachtwagen of dumper. . 

UL4853 truck Unloader
UL4853 vrachtwagenlosser

Conclusie. 

mobiele vrachtwagenlosser McCloskey UL4853T is de schakel tussen vrachtwagen en binnenschip en is daardoor een aanzienlijke kostenbesparing in de bulk en stortgoederen verwerking en transport. 

Grote volumes snel en efficient laden en het elimineren van dubbele behandeling is waar het om gaat.

Contacteer ons voor alle gewenste informatie ivm het laden van binnenschepen of voor een demonstratie van deze fantastische machine. 

logo Naessens hydraulics
Naessens Hydraulics Oosterzele 0475705338

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.