mobiele Installatie voor grondverbetering


De installatie voor grondverbetering is eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen door één enkele operator en kan gemakkelijk een dagproductie draaien tot 1000 ton afgewerkt 0-30 mm product.

installatie voor grondverbetering


Grondverbeterings- installaties van ​Naessens Hydraulics​ onderscheiden zich door hun unieke eigenschappen en prestaties.

Een andere zeef-trommel is binnen de 15 minuten uitgewisseld en zo kan een fijnere fractie ( 0-10mm) worden nagezeefd al dan niet met een cement toevoeging. Daardoor creëert men niet alleen een ruimer toepassingsgebied van het gerecycleerde materiaal maar ook een grotere meerwaarde van het herwonnen product.

Nagenoeg meer dan 95% van alle grondsoorten zijn door de grondverbeterings-installatie te recycleren.

Filip Naessens

– ruime inzetbaarheid

In tegenstelling met een klassieke trommelzeef (met spiraaltrommel) is de Rematech trommelscreen speciaal ontworpen om zware, natte leemgronden te verwerken.

leemgrond

– zware voorzeef op invoerbunker

Daarvoor verwijzen we naar het uniek vibrerend grid met vingers. Die functioneert niet alleen als voorzeef maar versnijdt als het ware de zware grondsoorten alvorens deze in de trommel worden gevoerd.

vingerdek op vibrerend grid
Vibrerend grid

– Intensieve menging

Dit meng-proces is uniek in zijn soort en dit laat toe dat de ingebrachte kalk of cement direct en diep in de grond geïnjecteerd kan worden om daarna een intensieve en agressieve menging te ondergaan in de meng- zeef-trommel met vier ingebouwde meenemers.

– laag kalkverbruik


Door dit principe kan er flink bespaart worden op de aankoopfactuur van de kalkleverancier. Immers hoe beter de menging hoe sneller en intensiever de kalk reactiviteit wordt overgebracht op de te behandelen grond.

Waardoor er om dezelfde drukweerstand te bekomen op het afgewerkt product uiteindelijk aanzienlijk minder kalk dient te worden toegevoegd in vergelijking met andere mengsystemen.

– zuiver afgescheiden stenen


De afgescheiden steen-fractie groter dan 30 mm zijn altijd zeer zuiver dankzij de inwerking van de kalk de agressieve zeefactie. .

Zo kan al gauw méér dan 100 % bespaart worden op hoeveelheid aan kalk.

Filip Naessens


De ruime inzetbaarheid van deze installatie voor grondverbetering is als zeefmachine voor het zeven van alle grondsoorten of granulaten of als grondrecyclage machine met kalkdosering of als mobiele mengcentrale maakt dat de investering zichzelf snel terugwint en een onmisbaar instrument is voor elk competitief vooruitstrevend aannemersbedrijf.

– perfect gemengd product


Het afgewerkt product van deze mobiele installatie voor grondverbetering is perfect gekalibreerd en gemengd.

Via een met afstandsbediening zwenkbare band kan het ruim gestockeerd worden over een radius van 170°

– horizontale cement silo

Nieuw is de horizontale volautomatische doseer-silo.

Volledig ontworpen en gebouwd wordt door Naessens Hydraulics actief in de ontwikkeling en realisatie van nieuwe recyclage toepassingen.
Dankzij de nieuwe horizontale silo van 34000 liter kunnen volledige vrachtwagen ladingen aangenomen worden .

Dit zorgt voor een grotere continuïteit van de installatie voor grondverbetering zonder in te boeten op de mobiliteit en een gunstigere aankoopprijs van het toevoegmateriaal.
Eens op de werf aangekomen met twee transporten is de installatie is snel werkingsklaar opgesteld waardoor men in minder dan een uur reeds de productie kan aanvangen.

Voor alle inlichtingen, neem contact op met ons info@naessens-hydraulics.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.