Trommelzeef als mobiele menginstallatie.

Rematech  ontwikkelt en produceert een uiterst polyvalente mobiele mengcentrale op rupsen  voor het bewerken en recycleren van grondoverschotten op de bouwwerven.

Wegen-, infrastructuur- en rioleringswerken besparen rechtstreeks op kosten van transport,opslag en milieu dankzij het recycleren van grondoverschotten op de werf.

De Rematech trommelscreen 12.4T installatie is een oplossing om duurzamer te ondernemen op grote werken maar ook op zelfs de kleinere werven met beperkte hoeveelheden te verwerken materialen.

Doelstellingen van de Rematech Trommelzeef 12.4T zijn: 

–   gemakkelijk en snel te transporteren.

–   eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

–   zuivere en maatvaste fracties ongeacht de omstandigheden en duurtijd van de productie.

–   perfecte dosering en menging van toevoeg-materialen.

–   inzetbaar op elke werf met een minimum aan overlast stofontwikkeling.

–   mogelijk om continue te produceren met slechts één operator.

–   mogelijkheid om kleine partijen te produceren met correcte dosering en vochtigheidsgraad

–   snelle ombouw naar andere fracties

–   zelfreinigend

–   multifunctioneel

IMG_08651-1024x544.jpg

trommelzeef Rematech 12.4T

Dankzij de compacte transportmaten en een eigengewicht van 18 ton kan de mobiele mengcentrale op rupsonderstel met normaal transport snel en goedkoop van werf naar werf worden verplaatst.

De JCB Ecomax motor en een hydraulische aandrijving zorgen voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke werking van de machine. Het brandstofverbruik is uiterst laag niet alleen dankzij de efficiente componenten en laag motortoerental maar vooral door het laag energieverbruik van de mengtrommel.

De zeef- mengtrommel is uitgerust met vier meenemers welke zorgen voor een agressieve en intense zeefactie op de te verwerken materialen waardoor de toevoeg-materialen direct in deze open structuur worden opgenomen waardoor stofontwikkeling en verbruik tot een minimum worden herleid.

De  zeefnetten met verschillende doorval afmetingen zorgen voor de mengactie en de kalibrering van de gewenste eindproduct. Dankzij de vierkante draadstructuur van de maas openingen is het product altijd constant ongeacht het aantal draaiuren en standtijd van de slijtdelen.Een trilsyteem is rond de zeefnet structuur gespannen om dichtkleving de voorkomen.

De opgave-bunker is trapezium ontworpen en dit om aankleving te voorkomen en steeds een correcte dosering naar de mengtrommel te garanderen.

De trommelzeef is standaard uitgerust met een zwenkbare afvoerband met een radius van 180° waardoor de machine zonder te verplaatsen een opslag capaciteit heeft van ca 300 kubieke meter on der de afvoerband. De band is met afstandsbediening zwenkbaar waardoor het wegnemen van de afgewerkte producten gemakkelijker verloopt. Tevens is het mogelijk dankzij deze uitrusting om zeefwerken uit te voeren met slechts één operator en dit in omstandigheden waar ruimte zeer beperkt is.

Omschakeling van de zeefmachine voor het produceren van andere fracties is dankzij de wisselbare zeeftrommel een kwestie van 10 minuten. Dit zijn aanzienlijke tijd- en moeite besparingen in vergelijking met de meeste andere systemen zoals bijvoorbeeld vingerdek.

Reinigen van de machine vraagt ook geen manuele tussenkomst. Door een paar bakken opgave van de steenfractie zorgt de zeeftrommel voor een zelfreinigende actie waardoor deze snel weer klaar staat voor een volgende opdracht.

De 12.4T trommelscreen is mutifunctioneel met een ruim toepassingsgebied.

Zo kan de mobiele mengcentrale niet alleen mengen en zeven in één beweging maar is tevens een Top Performer in het fijn afzeven van teelaarde, zeef- en breekzand, compost, granulaten, bouw- en afbraak afval, mengpuin enz…

mobiele mengcentrale

meng en doseerinstallatie Rematech 12.4T

IMG_2379-1024x768.jpg

trommelscreen Rematech 12.4T

https://naessenshydraulics.be Voor vrijblijvende informatie of demonstratie van dit nieuw product kan U terecht bij Naessens Hydraulics of mail info@naessens-hydraulics.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.