McCloskey 516AT

trommelzeef 516AT grondzeef

Werking

De 516AT is een uiterst mobiele trommelzeef geschikt voor hoge prestaties. Deze is ideaal voor het verwerken van een aantal materialen. Verbeteringen zijn aangebracht op basis feedback, dit heeft ertoe geleid dat er een nog grotere klant gerichte focus is met dit nieuw lid van de 516 productlijn.

Deze McCloskey 516AT heeft een gewicht van 22 500 kg, geïntegreerde hydraulisch vouwbare transportbanden  Naast een aandrijving van een CAT C4.4 100pk motor biedt de 516RT ook nog een zeer grote hydraulische tank en een koeler voor de hydraulische motor voor een maximale koelingscapaciteit en een hoge efficiëntie doorheen het hydraulische systeem. 

De 516RT heeft een aantal kenmerken dat er voor zorgt dat deze een ruime voorsprong uitbouwt op de concurrentie in deze categorie. Een significant langere en bredere toevoerbunkergrootte van 5,25 m³ biedt een groter laadvolume, terwijl de 487 mm langere voederopening een vrije toevoer en een grote capaciteit toelaat. 

Het 152 mm x 487 mm groot zeefoppervlak zorgt er voor dat materiaal zoals teelaarde, compost, zand en grind en houtproducten langer in de trommel blijven wat automatisch leidt tot betere eindresultaten. De 3 zeefsecties staan flexibiliteit toe in het zeven tot een maximale productiviteit. Afstelbare borstels op de 516RT houden de zeefnetten proper en kunnen uitgeklapt worden om het vervangen van een trommel eenvoudiger te maken.

Zoals bij alle McCloskey machines heeft ook de 516AT een zeer toegankelijke motor compartiment voor het onderhoudgemak en service wat tijd en kosten bespaart. Met extra opties zoals een draadloze afstandsbediening voor de rupsen, verschillende zeef- en trommelcombinaties en een hydraulisch kantelgrid wordt de 516AT gezien als een zeer productieve en uiterst mobiele trommelzeef.

Technische Kenmerken

Motor vermogen : 100pk (75kW) Diesel
Transport hoogte : 3,56 m
Transport lengte : 15,13 m
Transport breedte : 2,72 m
Gewicht : 22 500 kg

De machine in actie