Rematech Trommelscreen 12.4T

Rematech 12.4T 2017

Werking

De ruim inzetbare Trommelscreen 12.4 zorgt voor 100% recyclage van al uw afvalgronden en kan op iedere werf ingezet worden zonder stofoverlast te creëren en werkt steeds op een snelle (capaciteit van ongeveer 100 ton/uur) en zeer compacte manier. Deze compacte opstelling is vooral te danken aan de aanwezigheid van een zwenkbare band. Door de eenvoudige en snelle werking van deze mengcentrale is er slecht één enkele operator nodig.

De trommel zelf zorgt voor een agressieve zeeffractie en is o.a. geschikt voor het zeven van teelaarde, compost, granulaat, aanvulgrond en zand. De aanwezigheid van de borstels zorgen ervoor dat de trommel zichzelf continu reinigt gedurende het gehele zeefproces. De zeefnetten hebben een vierkante vermazing, wat steeds een perfect uniform gekalibreerd eindproduct oplevert.

De nieuwe mobiele mengcentrale van Rematech, de Trommelscreen 12.4, combineert zowel mengen als zeven van al uw afvalgronden. Door middel van een nevenstaande silo wordt er via een volautomatische dosering kalk toegevoegd aan bv. zware leemgronden om toch steeds een stabiel, uniforme eindfractie te kunnen verkrijgen.

Door middel van de mobiele mengcentrale kunnen ook moeilijke materialen gezeefd worden zoals bv. zware leemgronden. De Remasilo, mengcentrale met elektromotor, werkt volledig automatisch met behulp van sensoren. Dankzij de agressieve mengactie dient er maar heel weinig kalk gebruikt te worden.

Technische Kenmerken

Motor vermogen : 68 kW 12V JCB TC 68
Trommelzeef : 1200 mm x 4000 mm
Inhoud toevoerbunker : 2 500 L
Hoogte machine : 3.26 m
Lengte machine : 9.78 m
Breedte machine : 2.54 m
Gewicht : 18 000 kg

De machine in actie