Welkom op onze site, U bent op het juiste adres, wij zijn uw gespecialiseerde partner in het ontwikkelen en realiseren van totaaloplossingenvoor de recyclage industrie, wegenbouw, grond- en afbraakwerken, afvalrecyclage, compostindustrie, houtrecyclage en grondverbetering en sanering.

Onze passie is om onze klanten te helpen groeien door hen te voorzien van de beste oplossingen, machines en installaties om opde meest economisch en een ecologisch manier te recycleren en zo een meerwaarde te creeren voor hun bedrijf en ook voor alle betrokken partijen.

Door de directe samenwerking van onze eigen engineering met onze klanten slagen wij erin steeds innovatieve oplossingen te bieden voor de hedendaagse uitdagingen met betrekking op duurzame recyclage en herwaardering van diverse afvalstromen.

Daarvoor werken wij uitsluitend samen met vooraanstaande fabrikanten die instaan voor het leveren van hoogstaande kwaliteit en permanente service.

Op deze site kunt U een kennismaken met ons ruim gamma van vaste en mobiele zeefmachines waaronder de vlakdekzeven, trommelzeven, windzeven, complete wasinstallaties en ook ons uitgebreid gamma aan vaste en mobiele brekers waaronder Kaakbrekers, Percussiebrekers, Conebrekers en VSI brekers.

Verder beschikken wij over onze eigen onafhankelijke ontwikkelings-, productie-, en serviceafdelingen in onze kantoren en werkhuizen te Oosterzele om zo onze klanten permanent van dienst te kunnen zijn.