Nieuwe Kegelbreker C3

De eerste van McCloskey International nieuwe C-Series kegelbrekers ‘s wordt deze maand onthuld. McCloskey beweert dat deze nieuwe derde-generatie C-serie mobiele kegelbrekers superieure prestaties leveren , alsook het bereiken van een hogere capaciteit, betere kwaliteit van het product, optimale veelzijdigheid en verbeterde brandstofefficiency.

Mcloskey C3 kegelbreker

De C3 Kegelbreker, met een breekunit van Metso MC300 , heeft een toevoeropening van 1050 mm en een motor van 328-380kW Volvo Penta of Caterpillar .

Het biedt een snelle set-up tijd, hoge productie capaciteit en een hoge mate van controle over het eindproduct, zegt het bedrijf. Het heeft ook een grote voorraad capaciteit, maar ook volgens uitstekende toegang voor onderhoud, daardoor is de  C3 een ideale mobiele secundaire breker dat “ de grenzen verlegt van de prestatie van de aggregaten industrie”, McCloskey claims.

De machine heeft ook een nieuw ontwerp van transportbanden, met recirculatie zeef opties, alsook continue belasting en materiaal niveau-controle aangeboden als standaard elementen met de nieuwe C-serie productlijn.

Andere nieuwe McCloskey modellen die die we komende weken toelichten omvatten, onder andere, de S250 mobiele screener, de I44 v3 HDR (heavy-duty recirculatie) impactbreker.

McCloskey-C3-kegelbreker

Enkele belangrijke kenmerken op een rij

  • rechtstreeks aandrijving van de breekunit
  • open chassis design
  • snelle opstarttijd
  • robuuste constructie en betrouwbare bedrijfszekerheid

Voor meer info en technische kenmerken van deze machine staan wij U graag ter beschikking; info@naessens-hydraulics.be

Scroll naar boven