Impaktor250 in afval

Shredder Arjes Impaktor 250

Een mobiele shredder Arjes Impaktor 250 is de ideale machine voor elk bedrijf in de recyclage sector dat actief op zoek is om:

  • productieprocessen te optimaliseren en afvoer en verwerkingskosten aanzienlijk te te verlagen.

De 5 voordelen van de Shredder Arjes Impaktor 250

1- Zeer hoge mobiliteit en snelle opstelling van de machine dankzij de combinatie van een rups-onderstel en een haaksysteem. Dit zorgt voor snelle verplaatsingen over de weg met een vrachtwagen uitgerust met haaksysteem.

Tevens zeer snelle en eenvoudige verplaatsingen op de werven of productiehallen dankzij rups-onderstel met afstandsbediening.

2- Dankzij de compacte bouw en afmetingen van de mobiele shredder Arjes Impaktor 250 is deze inzetbaar op alle werven. In het bijzonder daar waar weinig plaats en werkruimte beschikbaar is

Arjes Impaktor 250 evo

3- Maximaal inzetbaar in een zeer uiteenlopend aantal toepassingen.

U kan gebruik maken van deze shredder voor het vermalen van diverse stromen zoals restafval, plastic autobanden, groenafval, compost, papier, karton en klasse B hout.

Maar ook de hardere materialen zoals mengpuin, gewapend en ongewapend beton, asfalt etc. vormen geen probleem voor de Arjes Impaktor 250.

Zelfs betonproducten zoals palen, gewelven, spoorliggers, lichte metalen, autowrakken, witgoedschroot en meer worden moeiteloos versnipperd door de Arjes Impaktor shredder.

4- zeer snelle ombouw van snijrotor naar impactrotor.

Dit is dankzij een uniek snelwissel-systeem dat de Arjes shredder in minder dan een uur omgezet wordt van een shredder naar een breker.

impaktor 250

5- Hoog vermogen en verwerkingscapaciteit in alle materialen. Dankzij het unieke aandrijfsysteem van de snijassen. Door de hydraulische aandrijving met load sensing systeem en overlast beveiliging is een maximale snijkracht en capaciteit gegarandeerd. Dit zorgt voor een minimaal brandstof verbruik.

Conclusie: De mobiele shredder Impaktor 250 is een meerwaarde voor ieder bedrijf actief in recyclage.

Door zijn maximale inzetbaarheid in ruim verschillende afvalstromen en zijn hoge productiecapaciteiten is de investering op korte termijn snel terug gewonnen.

Voor al wie zijn toekomstperspectieven in duurzaamheid wil verruimen.

Voor meer informatie contacteer ons op: info@naessens-hydraulics.

Scroll naar boven