Mobiele kaakbreker J50

De McCloskey J50 mobiele kaakbreker heeft zijn reputatie bevestigd als een van de meest productieve mobiele kaakbrekers in de 50 ton klasse welke heden wereldwijd beschikbaar zijn.

Met vooraanstaande kenmerken

waaronder een ware 1270 mm brede inloop van de kaakbreker gevoed door een 1220 mm brede trilgoot, volledig hydraulische toggle, een onafhankelijke dubbeldek voorafzeving en een stockagehoogte van 4200 mm voor het geproduceerde materiaal, bevindt de J 50 zich in de klasse A.

De McCloskey J50 kaakbreker heeft zijn reputatie bevestigd als een van de meest productieve mobiele kaakbrekers in de 50 ton klasse welke heden wereldwijd beschikbaar zijn. Met vooraanstaande kenmerken waaronder een ware 1270 mm brede inloop van de kaakbreker gevoed door een 1220 mm brede trilgoot, volledig hydraulische toggle, een onafhankelijke dubbeldek voorafzeving en een stockagehoogte van 4200 mm voor het geproduceerde materiaal, bevindt de J 50 zich in de klasse A.
Kaakbreker Telsmith

mobiele kaakbreker, mobile jaw crusher

Het hart van de J 50 is de vooraanstaande Telsmith kaakbreker met de unieke eigenschappen als volgt.

kenmerken van de mobiele kaakbreker

Hydrostatische aandrijving:

Hoog efficiente hydraulische aandrijving in beide draairichtingen van de breekunit. Dankzij de hydrostatische aandrijving verkrijgt men ondanks de hoge belastingspieken in de breekkamer toch een vlakkere belastingsgrafiek van de dieselmotor waardoor een lager brandstofverbruik en een langere levensduur van de aandrijfcomponenten.

Ultrasoon niveaumeting in de breekkamer.

Het niveau van het toevoermateriaal wordt continue gemeten door middel van een ultrasoonsensor welke de toevoer bunker proportioneel aanstuurt om de ingestelde werkhoogte in de breekkamer automatisch op peil brengt. Dit zorgt voor een maximaal rendement van de machine en zorgt ervoor dat de breekkamer niet leegdraaid ongeacht de hardheid van het te breken materiaal.

Automatische toggle.

Door middel van een hydraulische cilinder, welke verticaal op de bewegende kaak is opgesteld, wordt de uitvalopening ingesteld. Deze zorgt er tevens voor dat, bij een overbelasting of bij een onbreekbaar deel welke zich in het opgave materiaal kan bevinden, deze de bewegende kaak terugtrekt en de breek-kamer ontlaadt.

CSS positiecontrole:

Na deze actie stelt de hydraulische cilinder zich automatisch naar zijn instelwaarde terug.  Om zo een uniform mogelijk product te bekomen wordt deze instelling tijdens de werking continue bewaakt en zonodig bijgesteld op het centraal bedieningspaneel. Alle functies en ingestelde waarden zijn overzichtelijk  opgesteld via een scherm op het centrale bedieningspaneel van de machine.

De slijtdelen,

de bewegende en de vaste kaak, zijn onderling uitwisselbaar en   afzonderlijk omkeerbaar.

Afvoerband

met een lengte van 13500 mm als standaard uitvoering zorgt voor een grote stockage capaciteit. Deze transportband kan hydraulisch op en neer bewegen en is snel demonteerbaar voor gemakkelijk onderhoud.

Krachtbron:

CAT C9 ACERT 350 HP (261Kw) motor in een ruim motorcompartiment gemakkelijk rondom toegankelijk en een innovatief hydraulisch systeem voorziet belangrijke verbeteringen ten voordele van het brandstofverbruik.

Toevoerbunker.

Als optie volledig uit Hardox gefabriceerde bunker met hydraulisch samenvouwbare deuren voor het laden met een wiellader.

Beschikbare opties:

  • Roll-in assen-stel voor transport
  • dubbeldek onafhankelijke voorzeef
  • bunker-verlenging
  • overband magneet
  • beschermplaat onder breker-huis
  • waterpomp en stofbestrijding
McCloskey J50 Jaw Crusher
McCloskey J50 Jaw Crusher

mobiele kaakbreker

Voor alle inlichtingen: Naessens Hydraulics Oosterzele

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *