Arjes VZ750

Werking

De dubbel-assen universele shredder is een buitengewoon krachtige en efficiënte machine, ontwikkeld door Robert Hammel op basis van zijn uitgebreide ervaring in de recyclingindustrie. Met zijn hydraulische aandrijving is deze shredder perfect geschikt voor diverse toepassingen, zelfs voor het verwerken van grote boomstammen. Er zijn diverse alternatieven beschikbaar, waaronder stationaire, semi-mobiele en mobiele versies.

KENMERKEN IN DE KIJKER

  • Gepatenteerd T- Blad Profiel staat garant voor een perfect snijproces. (tot 15% energiebesparing)
  • Twee hydraulisch kantelbare hoppers voor een optimale voeding van de shredder assen.
  • Automatisch terugdraaien als bescherming tegen beschadiging van de assen.
  • Laag geluidsniveau dankzij goede isolatie en laag motortoerental.
  • Lage slijtage en onderhoudskosten en onderhoudsvriendelijk design.
Technische kenmerken

MODEL: VZ750D (diesel drive)
Voor de meeste toepassingen is de Diesel versie met een wiel-as  het meest gebruikelijk. Dankzij een basis frame met haaksysteem is de machine gemakkelijk te transporteren met een containervrachtwagen. Met een ingebouwde dissel kan de machine gemakkelijk en snel worden verplaats op de werf met een wiellader of vorkheftruk.

Vermogen: 235Kw (320Hp)
Lengte Assen: 1750 mm
gewicht: 15.000 ton
LxBxH: 6500x2400x2600mm

MODEL: VZ750DK  (track drive) – de variant die wij in ons assortiment hebben
Voor de mobiele toepassingen is er een versie op kettingen. Daardoor is de machine ook op minder toegankelijke terreinen gemakkelijk verplaatsbaar via een draadloze afstandsbediening.

Vermogen: 235Kw(320Hp)
Lengte Assen: 1750 mm
gewicht: 20.000 kg
LxBxH : 8200 mm  x 2500 mm  x 3000 mm

MODEL: VZ750DT  (Diesel Trailer)
Indien er frequent op verschillende locaties dient te worden gewerkt is de trailerversie meest aangeraden. De machine wordt op een standaard merktrailer gebouwd.

Vermogen: 235Kw (320Hp)
Lengte Assen: 1750 mm
gewicht: 20.500 kg
LxBxH: 9700 mm x 2400 mm x 2800mm

MODEL: VZ750E (electric drive)
Dit is het aangewezen model voor vaste installaties waarbij specifieke geluid-  en emissienormen van toepassing zijn. Het is ook mogelijk de shredder in losse componenten te bouwen om te voldoen aan uw specifieke structurele eisen.

Vermogen: 250Kw
Lengte Assen: 1750 mm
gewicht: 15.000 kg
LxBxH: 7800 mm x 2400 mm x 2900 mm

Toepassingen

Afvalhout; palletten; kabelrollen, spoorliggers;…
afbraakhout en palletten zijn recycleerbaar en voor thermische toepassingen. Verschillende afmetingen in snijoplossingen mogelijk voor alle categorieën van afvalhout (A1 – A4)

Biomassa; groenafval; takken; tuinafval;…
De term biomassa verwijst naar het geheel van de geproduceerde of resulterende organische stof van planten en dieren. Over het algemeen onderscheiden we ons tussen vaste en vloeibare bio-energiedragers. Om deze bronnen in thermische centrales te benutten, moeten eerst de materialen zoals groenafval, tuinafval en boomtakken overeenkomstig worden voorbereid. Ons gepatenteerde as-systeem met effectieve snijgeometrie zorgt ervoor dat het materiaal perfect wordt gesneden en NIET wordt geperst.

Wortels en boomstronken
Wortels, stamhout en hout stellen hogere eisen aan de snijgereedschappen. Daarom zijn onze gepatenteerde gereedschapsassen uitgerust met agressieve rippers die het materiaal eerst breken en het dan naar de fijnere bladen voeren

Industrieel afval; autobanden; folie; roofing; papier; karton; huishoudelijk afval; commercieel afval;…
Het versnipperen van huishoudelijk en industrieel afval bespaart stortplaatsen en maakt het sorteren en scheiden van waardevolle bronnen mogelijk.Afval van bedrijven en particuliere huishoudens bevatten veel verschillende soorten materialen, zoals kunststoffen, hout, papier, karton, glas of metalen. Het ontwerp van onze gereedschapshouders vergemakkelijkt de zelfreiniging bij elk snijproces en voorkomt zo verstopping van deze materiaalmix

Scroll naar boven