Wasinstallaties – Remawash

Werking

Remawash 3618 – Mobiele Wasinstallatie

Remawash is een recente innovatie van Rematech: een mobiele wasinstallatie die eenvoudig op een trailer of in een 20 ft.-container kan worden geplaatst. Deze installatie is specifiek ontworpen voor het wassen van gebroken betongranulaat, met als doel hergebruik en toevoeging in vers beton. Daarnaast kan de installatie ook worden ingezet voor het wassen van granulaten met een laag gehalte aan fijne deeltjes, breekzand, kolen, vliegassen, en meer.

Met een maximale invoergrootte van 80 mm en een capaciteit van ongeveer 150 ton, is de Remawash 3618 perfect in staat om aan uw eisen te voldoen. De peddels in de installatie zorgen voor een licht schurend effect, waardoor klei en kleefzand worden verwijderd van de gerecyclede granulaten. Ze creëren ook een woelende beweging, waardoor lichte en ongewenste materialen naar boven komen en worden afgevoerd via het stromende water tijdens het wasproces. De peddels kunnen eenvoudig worden vervangen en hebben een lange levensduur, met een standtijd die overeenkomt met ongeveer 500.000 ton te wassen materiaal.

Met de Remawash 3618 beschikt u over een betrouwbare en efficiënte mobiele wasinstallatie die voldoet aan uw behoeften voor het wassen en recyclen van verschillende soorten granulaten.

Remawash 3618S – Vaste Wasinstallatie

De Remawash 3618S is de vaste variant van de Remawash 3618 van Rematech. Deze installatie is specifiek ontworpen voor het wassen van gebroken betongranulaat, met als doel hergebruik en toevoeging in vers beton. Daarnaast kan de installatie ook worden ingezet voor het wassen van kleihoudende granulaten, breekzand, kolen, vliegassen en meer.

Met een maximale invoergrootte van 80 mm en een capaciteit van ongeveer 150 ton, biedt de Remawash 3618S een uitstekende prestatie. De peddels in de installatie zorgen voor een licht schurend effect, waardoor klei en kleefzand worden verwijderd van de gerecyclede granulaten. Ze creëren ook een woelende beweging, waardoor lichte en ongewenste materialen naar boven komen en worden afgevoerd via het stromende water tijdens het wasproces. De peddels kunnen snel en eenvoudig worden vervangen en hebben een lange levensduur, met een standtijd die overeenkomt met ongeveer 500.000 ton te wassen materiaal.

Met de Remawash 3618S kiest u voor een betrouwbare vaste wasinstallatie die voldoet aan uw behoeften voor het wassen en recyclen van verschillende soorten granulaten. De installatie is duurzaam, efficiënt en klaar om uw materialen te verwerken voor hergebruik in diverse toepassingen.

Voornaamste toepassingen van de Remawash 3618

kleihoudende granulaten
breekzand
gerecycleerde granulaten
vliegassen
kolen

Scroll naar boven