Arjes VZ950 Titan

Werking

De Arjes VZ950 Titan is een indrukwekkende en krachtige shredder die speciaal is ontwikkeld voor de recycling- en afvalverwerkingsindustrie. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologie biedt deze machine een effectieve oplossing voor het versnipperen en verkleinen van diverse materialen.

De werking van de Arjes VZ950 Titan is gebaseerd op een dubbelassig shreddersysteem. Het materiaal wordt geladen in de ruime invoerbunker, waarna het door de twee tegen elkaar in draaiende assen wordt geleid. Deze assen zijn uitgerust met scherpe messen en tanden, die het materiaal grondig versnipperen en verkleinen.

De krachtige aandrijving van de machine zorgt voor een efficiënt shredderproces, waarbij zelfs de meest zware en moeilijk te verwerken materialen kunnen worden afgebroken. De Arjes VZ950 Titan kan verschillende materialen aan, zoals hout, bouw- en sloopafval, groenafval, puin, banden en nog veel meer.

De machine is voorzien van geavanceerde functies die de werking optimaliseren. Zo is er een hydraulisch verstelbaar contrames dat de outputgrootte van het versnipperde materiaal kan aanpassen. Daarnaast is er een slimme belastingssensor die de shredder automatisch kan aanpassen aan de belasting en het soort materiaal, voor een efficiënt en energiezuinig proces.

De Arjes VZ950 Titan is ontworpen met gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Het onderhoud en de reiniging van de machine zijn eenvoudig dankzij de toegankelijke onderdelen en het gebruiksvriendelijke ontwerp. Bovendien zorgt het stevige chassis en de hoogwaardige materialen voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.

Vertrouw op de Arjes VZ950 Titan voor het efficiënt en effectief versnipperen en verkleinen van verschillende materialen. Deze krachtige shredder biedt de mogelijkheid om uw recycling- en afvalverwerkingsprocessen te optimaliseren en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Technische kenmerken
  • Motor vermogen : CAT 3054 ATAAC Tier III 125 pk
  • Zeefbox – bovendek : 6,10m x 1,524 m
  • Zeefbox – onderdek : 5,490 m x 1,524 m
  • Lengte (alle modellen) : 17,16 m
  • Breedte (alle modellen) : 2,90 m
  • Hoogte transport rupsen : 3,40 m
  • Hoogte transport banden : 3,68 m
  • Gewicht rupsen : 36 000 kg
  • Gewicht banden : 31 000 kg
Scroll naar boven