Arjes VZ850

Werking

De dubbel-as universele shredder werd ontworpen door Robert Hammel dankzij jarenlange ervaring in de recycling industrie tot een zeer krachtige en efficiënte machine. Dankzij de hydraulische aandrijving is deze shredder voor de meeste toepassingen de ideale machine, zelfs voor grote boomstronken. Verschillende configuraties zijn mogelijk zoals stationair, semi-mobiel en mobiele versies zijn verkrijgbaar.

KENMERKEN IN DE KIJKER

–  Gepatenteerd T- Blad profiel staat garant voor een perfect snijproces ! tot 15% energiebesparing)
–  Twee hydraulisch kantelbare hoppers voor een optimale voeding van de shredder assen.
–  Automatisch terugdraaien als bescherming tegen beschadiging van de assen –  Laag geluidsniveau dankzij goede isolatie en laag motortoerental
–  Lage slijtage en onderhoudskosten en onderhoudsvriendelijk design.

Technische kenmerken VZ850

MODEL: VZ850D (diesel drive)
Voor de meeste toepassingen is de Diesel Versie met een wiel as meest gebruikelijk. Dankzij een basis frame met haaksysteem is de machine gemakkelijk te transporteren met een containervrachtwagen. Met een ingebouwde dissel kan de machine gemakkelijk en snel worden verplaats op de werf met een wiellader of vorkheftruk.

Vermogen: 565Kw (768Hp)
Lengte Assen: 2000 mm
Gewicht: 20.000 kg
LxBxH: 8000x2500x2800mm

MODEL: VZ850DK  (track drive) 
Voor de mobiele toepassingen is er een versie op kettingen. Daardoor is de machine ook op minder toegankelijke terreinen gemakkelijk verplaatsbaar via draadloze afstandsbediening.

Vermogen: 565Kw (768Hp)
Lengte Assen: 2000 mm
Gewicht: 26.000 kg
LxBxH: 8800x2900x3200mm

MODEL: VZ850E (electric drive)
Dit is het aangewezen model voor vaste installaties waarbij specifieke geluid-  en emissienormen van toepassing zijn. Het is ook mogelijk de shredder in losse componenten te bouwen om te voldoen aan uw specifieke structurele eisen.

Vermogen: 2 x 160 kW
Lengte Assen: 2000 mm
Gewicht: 20.000 kg
LxBxH: 8200x2500x2900mm

Toepassingen VZ850

Afvalhout; Palletten; kabelrollen, spoorliggers;…
afbraakhout en palletten zijn recycleerbaar en voor thermische toepassingen. Verschillende afmetingen in snijoplossingen mogelijk voor alle categorieën van afvalhout (A1 – A4)

Biomassa; groenafval; takken; tuinafval;…
De term biomassa verwijst naar het geheel van de geproduceerde of resulterende organische stof van planten en dieren. Over het algemeen onderscheiden we ons tussen vaste en vloeibare bio-energiedragers. Om deze bronnen in thermische centrales te benutten, moeten eerst de materialen zoals groenafval, tuinafval en boomtakken overeenkomstig worden voorbereid. Ons gepatenteerde as-systeem met effectieve snijgeometrie zorgt ervoor dat het materiaal perfect wordt gesneden en NIET wordt geperst.

Wortels en boomstronken
Wortels, stamhout en hout stellen hogere eisen aan de snijgereedschappen. Daarom zijn onze gepatenteerde gereedschapsassen uitgerust met agressieve rippers die het materiaal eerst breken en het dan naar de fijnere bladen voeren

Industrieel afval; autobanden; folie; roofing; papier; karton; huishoudelijk afval; commercieel afval;…
Het versnipperen van huishoudelijk en industrieel afval bespaart stortplaatsen en maakt het sorteren en scheiden van waardevolle bronnen mogelijk.Afval van bedrijven en particuliere huishoudens bevatten veel verschillende soorten materialen, zoals kunststoffen, hout, papier, karton, glas of metalen. Het ontwerp van onze gereedschapshouders vergemakkelijkt de zelfreiniging bij elk snijproces en voorkomt zo verstopping van deze materiaalmix

Scroll naar boven