McCloskey 516AT

Werking

De McCloskey 516AT is een uiterst mobiele trommelzeef die uitstekende prestaties levert. Het is ideaal voor het verwerken van verschillende materialen. Op basis van feedback zijn er verbeteringen doorgevoerd, waardoor deze nieuwe toevoeging aan de 516 productlijn een nog grotere klantgerichte focus heeft gekregen.

De McCloskey 516AT weegt 22.500 kg en heeft geïntegreerde hydraulisch inklapbare transportbanden. Naast de aandrijving van een 100 pk CAT C4.4-motor beschikt de 516AT over een ruime hydraulische tank en een hydraulische motor koeler, wat zorgt voor maximale koeling en een efficiënt hydraulisch systeem.

De 516AT heeft een aantal kenmerken waarmee het een voorsprong heeft op de concurrentie in deze categorie. Het heeft een aanzienlijk grotere toevoerbunkergrootte van 5,25 m³, waardoor er meer materiaal geladen kan worden. Bovendien zorgt de 487 mm langere voederopening voor een vrije toevoer en een hoge capaciteit.

Met een zeefoppervlak van 152 mm x 487 mm blijft het materiaal, zoals teelaarde, compost, zand, grind en houtproducten, langer in de trommel, wat resulteert in betere eindresultaten. De 516AT heeft 3 zeefsecties die flexibiliteit bieden voor maximaal rendement. Verstelbare borstels houden de zeefnetten schoon en kunnen worden uitgeklapt om het vervangen van de trommel gemakkelijker te maken.

Net als alle andere McCloskey machines heeft de 516AT een goed toegankelijk motorcompartiment voor eenvoudig onderhoud en service, wat tijd en kosten bespaart. Met extra opties zoals een draadloze afstandsbediening voor de rupsbanden, verschillende zeef- en trommelcombinaties en een hydraulisch kantelrooster wordt de 516AT beschouwd als een zeer productieve en uiterst mobiele trommelzeef.

Technische kenmerken
  • Motor vermogen : 100 pk (75kW) Diesel
  • Transport hoogte : 3,56 m
  • Transport lengte : 10,64 m
  • Transport breedte : 2,83 m
  • Gewicht : 21.230 kg
Scroll naar boven