Rematech Trommelscreen 15.7T

Werking

De veelzijdige Trommelscreen 15.7T zorgt voor een volledige recyclage van al uw afvalgronden en kan zonder stofoverlast worden ingezet op elke bouwplaats. Met een snelle verwerking (capaciteit van ongeveer 100 ton/uur) en een zeer compact ontwerp levert deze machine uitstekende prestaties. De compacte opstelling wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van een zwenkbare transportband. Met zijn eenvoudige en snelle werking kan de mengcentrale efficiënt bediend worden door slechts één operator.

De trommel zelf zorgt voor een agressieve zeefactie en is geschikt voor het zeven van diverse materialen, waaronder teelaarde, compost, granulaat, aanvulgrond en zand. Dankzij de borstels wordt de trommel continu gereinigd gedurende het hele zeefproces. De zeefnetten hebben een vierkante maaswijdte, wat resulteert in een perfect uniform en gekalibreerd eindproduct.

De nieuwe mobiele mengcentrale van Rematech, de Trommelscreen 15.7T, combineert zowel het mengen als zeven van al uw afvalgronden. Via een bijbehorende silo wordt automatisch kalk gedoseerd, bijvoorbeeld bij zware leemgronden, om een stabiele en uniforme eindfractie te verkrijgen.

Met behulp van deze mobiele mengcentrale kunnen zelfs moeilijke materialen worden gezeefd, zoals zware leemgronden. De Remasilo, een mengcentrale met elektromotor, werkt volledig automatisch met behulp van sensoren. Dankzij de agressieve mengactie is er slechts een kleine hoeveelheid kalk nodig.

Technische kenmerken
  • Motor vermogen : 89 kW 12V JCB TC 89
  • Trommelzeef : 1500 mm x 7000 mm
  • Inhoud toevoerbunker : 3 800 L
  • Hoogte machine : 3.50 m
  • Lengte machine : 11,6m
  • Breedte machine : 2.800 m
  • Gewicht : 22.000 kg
Scroll naar boven