Een compacte zeefmachine

De McCloskey Kompaq is de ideale machine voor het efficiënt afzeven van gebroken betonpuin, dankzij zijn compacte ontwerp.

Kompaq zeefmachine

Kompaq zeefmachine

Dankzij de unieke zeefbox-technologie met vier lagers produceert deze machine zeer zuivere fracties aan een hoge capaciteit, ongeëvenaard in zijn gewichtsklasse.

De dubbeldeks zeefbox, met afmetingen van 2400 mm lengte en 1200 mm breedte, heeft zeefdekken die in de lengte zijn gespannen door voorgebogen spanlatten. Deze spanlatten zijn gemakkelijk toegankelijk aan de achterzijde van de machine, waardoor het vervangen van de zeefnetten snel en moeiteloos kan worden uitgevoerd.

Een compacte machine is aangedreven door een 4 cilinder Caterpillar motor welke aan de laatste normen qua emissie en geluid voldoet. Daardoor is de machine aanzienlijk stiller en rustiger geworden tijdens de werking.

Door de met afstandsbediening gestuurd rupsonderstel is het mogelijk de machine binnen de kortste tijd op gelijk welk terrein snel in werkpositie op te stellen. Daardoor kan men snel de productie aanvangen. Ondanks de compactheid van deze zeefmachine is het toch mogelijk dat er dagproducties worden behaald van meer dan duizend ton.

Niet alleen onder een mobiele breker maar ook in het zeven van grond is de McCloskey Kompaq een echte kampioen.

Kompaq zeefmachine tussenfractie

Kompaq zeefmachine tussenfractie

Zeefmachine draaitafel

Standaard is deze nieuwe versie uitgerust met en hydraulisch aangedreven draaitafel. Daardoor kan de machine in geen tijd versteld worden van lijnrichting naar dwarsrichting.

Door de dwarse opstelling ten opzichte van het rupsonderstel is het mogelijk met de machine tussen de gestockeerde fracties te rijden. Door deze functie kan de machine door één enkele operator worden bediend.

Op deze manier kan de zeefmachine de graafmachine volgen naarmate de uitgraving vordert. Zo verliest men geen tijd voor het wegnemen van de afgezeefde fracties zodat operator continue kan doorgaan met het beladen van de machine met het te zeven materiaal.

Voor meer: info@naessens-hydraulics.be

Scroll naar boven