Kompacte zeefmachine

Een compacte zeefmachine voor het afzeven van gebroken betonpuin, voor deze job is de McCloskey Kompaq de meest aangewezen machine.

Kompaq zeefmachine
Kompaq zeefmachine

Dankzij de unieke zeefbox-technologie met vier lagers produceert deze machine zeer zuivere fracties aan een hoge capaciteit, ongeëvenaard in zijn gewichtsklasse.

De dubbeldeks zeefbox heeft een lengte van 2400 mm en breedte van 1200 mm en beide zeefdekken zijn in de lengte gespannen door middel van voorgebogen spanlatten welke zeer gemakkelijk aan de achterzijde van de machine toegankelijk zijn . Daardoor is het wisselen van de zeefnetten snel en eenvoudig uit te voeren.

De machine is aangedreven door een 4 cilinder Caterpillar motor welke aan de laatste normen qua emissie en geluid voldoet. Daardoor is de machine aanzienlijk stiller en rustiger geworden tijdens de werking.

Door de met afstandsbediening gestuurd rupsonderstel is het mogelijk de machine binnen de kortste tijd op gelijk welk terrein snel in werkpositie op te stellen zodat men snel de productie kan aanvangen. Ondanks de compactheid van deze zeefmachine is het toch mogelijk dat er dagproducties worden behaalt van meer dan duizend ton.

Niet alleen onder een mobiele breker maar ook in het zeven van grond is de McCloskey Kompaq een echte kampioen.

Kompaq zeefmachine tussenfractie
Kompaq zeefmachine tussenfractie

zeefmachine draaitafel

Standaard is deze nieuwe versie uitgerust met en hydraulisch aangedreven draaitafel, daardoor kan de machine in geen tijd verstelt worden van lijnrichting naar dwarsrichting.

Door de dwarse opstelling ten opzichte van het rupsonderstel is het mogelijk met de machine tussen de gestockeerde fracties te rijden zodat de machine door een enkele operator kan worden bediend.

Op deze manier kan de zeefmachine de graafmachine volgen naarmate de uitgraving vordert en verliest men geen tijd voor het wegnemen van de afgezeefde fracties zodat operator continue kan doorgaan met het beladen van de machine met het te zeven materiaal.

Voor meer: info@naessens-hydraulics.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.